Een gratis energiegesprek? Kom snel in actie!

In de Nationale Klimaatweek maken de energiecoaches van Warm Medemblik de hulp die zij geven bij woningverduurzaming nog laagdrempeliger. De eerste tien mensen die zich vanaf nu aanmelden voor een energiegesprek, krijgen deze gratis aangeboden.

Nu de dagen kouder worden en de verwarming hoger moet, zijn er ook meer zorgen over de energierekening. Iets zuiniger met gas en elektra omgaan is niet verkeerd. Maar hoe doe je dat? Dat is het specialisme van de energiecoaches van Warm Medemblik. Zij zijn opgeleid om tips en adviezen te geven hoe je energie kunt besparen, terwijl je niets afdoet aan het comfort in je woning.

Bij jou thuis langskomen

Al met kleine maatregelen kun je een groot verschil maken. Maak je goed gebruik van tochtstrips, heb je radiatorfolie of een douchetimer? Als je een energiegesprek aanvraagt, komt een van de coaches bij jou thuis om de besparingsmogelijkheden voor specifiek jouw woonsituatie op een rijtje te zetten. En er is veel mogelijk, meer dan je denkt.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Normaal kost een energiegesprek 25 euro. Maar ter gelegenheid van de Nationale Klimaatweek bieden we het gratis aan. Mits je snel actie onderneemt. Dit aanbod geldt voor de eerste tien woningeigenaren of huurders die zich melden. Je kunt je opgeven door op warmmedemblik.nl het contactformulier in te vullen. Op deze site vind je ook meer informatie over de rol van de energiecoaches.